معرفی ماهی جنوب(1) ...... ((قباد و زبان))

ماهی زبان.....

پاک کردن این ماهی بسیار خوشمزه....خیلی راحته....کافیه از سمت سر ماهی  لایۀ پوست را برداشته و براحتی جدا میشود....

بعد اون رو نمک زده....و در مخلوط زردچوبه و مغز نان باگت خشک و آسیاب شده می غلطونیم و سرخ میکنیم..

 ماهی دیگه...ماهی قباد....

اینم یه عکس دیگه از سمت دمش در کنار ماهی زبان...

 

حالا سرخشون میکنیم....

ماهی قباد رو اول از سمت شکمش و بعد تا میکنیم و روی ماهی رو سرخ میکنیم...

 

حالا داخل شکم ماهی رو از مواد (که شامل: گشنیز-سیر-کشمش-زردچوبه-نمک و فلفل میباشد)پر میکنیم و میذاریم دم بکشه....

 

در کنار لوبیا پلو...قلب..

 و ته دیگش...از خود راضی..

و در کنارش سبزی معروف جنوب به نام " کاکل "....این سبزی طعم شوری بسیار مناسبی داره و مانند سبزی خوردن مصرف میشه....همراه این ماهی حرف نداره...بغل..

 دست گلت درد نکنه مامان نازنینم...بابت عکس گرفتن خیلی اذیتت کردم و تو چقدر با روی باز و خنده بر لب از  عکس گرفتن من استقبال میکردی....دستت رو میبوسمماچ

/ 11 نظر / 736 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهین

سلام وممنون از شما و مادر گرامیتون که ما را با ماهی های جنوب و طرز پختشون آشنا میکنید.موفق باشید

ندا

ممنون که بهم سر زدی لینک شدی

سرآشپز مروارید

سلام نغمه جونم خوبی؟ وای شرمنده نمی دونم چرا نظر ها با هم قاطی شده بود درستش کردم ممنون که گفتی درگیری فکریم زیاد بوده شاید اشتباه نوشتم ببخشید ممنون بابت آموزشتون من خودم عاشق ماهی ام حتما امتحان میکنم از طرف من مامان گلتون رو ببوسید و خیلی خیلی تشکر کنید[ماچ][ماچ][بغل]

ملیحه

سلام. وبلاگ قشنگ و مرتبی دارید استفاده کردم گفتم ازتون تشکر کنم ممنون.

سپيده

وااااااااااااي نغمه جون كلي دلمو آب انداختي به خدا دست مامان گلت درد نكنه منم دست مامانت رو ميبوسم. اين سبزي كاكل فقط مخصوص جنوبه ؟؟؟ به نظرت تهران داره؟؟؟؟؟ اين همونيه كه جنوبيا ميريزن توي دوغ؟؟؟؟

سپيده

چه جالب عجب سبزي هايي داريد شما. تابستون توي اوج گرما قراره با دوستم بريم بوشهر خونه ي يكي ديگه از دوستام حتما اومدم اين سبزي رو ميخرم

Hamid

Like it

aptenia

به به ! منم عشق ماهی دهنم حسابی آب افتاد !

omidvaram hamishe saye madare golet bala saret badshe. adam giafe mahi ro ke mibine dahanesh ab miofteh..

علیرضا

به به! عالین ماهیهای جنوب!