شارلوت انار

این دسر خوشمزه رو من از سایت " بهار سایت : http://baharsite.com/" یاد گرفتم ....حتما" امتحان کنید

شارلوت به دسرهائی گفته می شود که از ترکیب کیک و یا رولت همراه با انواع کرم ها درست می شود....

مواد لازم:

کیک رولت آماده ...........2 بسته

نشاسته ذرت............. 3 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین................... 1 قاشق سوپخوری

شیر.......................... 2 و یک چهارم پیمانه

شکر .........................5 قاشق سوپخوری

گلاب.......................... 1 قاشق چایخوری

آب انار ..........................یک چهارم پیمانه

دانه های انار ..................1 پیمانه

...................................................................................................................

اول ازهمه رولت هامون رو به ضخامت 1 سانتی متر برش میزنیم

حالا یک ظرف گود انتخاب میکنیم

 یه نایلون فریزر رو طوری از پهلو برش میزنیم که حسابی باز و پهن بشه و بعد نایلون رو در ظرفمون قرار میدیم

 

کیک های رولتمون رو  کف ظرفمون میچینیم....حتی منافذی هم که باز میمونه رو میپوشونیم....از خود راضی.

 

حالا یک نایلون میکشیم روی کیکها برای اینکه خشک نشن و میذاریم کنار.....

میریم سراغ مایۀ داخل شارلوتمون......

1/4 لیوان شیرمون رو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم ....بعد میذاریمش روی بخار آب تا به روش بن ماری ژلاتین در شیر حل بشه.......

 

 

نشاستمون رو با دو قاشق آب مخلوط میکنیم تا گلوله ای نشه.....بعد شیر سرد,شکر,آب انار و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . حالا اون رو , روی شعله قرار داده و مرتب هم میزنیم تا بجوش بیاد و غلیظ شه.....

بعد که غلیظ شد...مایۀ ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم....شعلۀ گاز رو خاموش میکنیم و میذاریم کنار تاسرد شه.....

 

مایمون که خنک شد دونه های انار رو بهش اضافه میکنیم.....بعد بمدت 20 تا 30 دقیقه میذاریم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره.....

 

بعداز مدت لازم موادرو از یخچال درمیاریم و هم میزنیم و آروم میریزیم روی رولتامون.چشمک

چندتا رولت هم میذاریم روش.... 

یه نایلون روش میکشیم و بمدت 2 ساعت میذاریم تو یخچال....لبخند

 بعد از 2ساعت از یخچال در میاریم....و نایلون روش رو بر میداریم....و در یک ظرف دیگه برمیگردونیم....مژه

 

 

حالا آروم نایلون رو بر میداریم.....چشمک

 اینم عکسای مختلف از شارلوت انار بسیاااااااااااااااااار خوشمزمون بغل

 

/ 8 نظر / 35 بازدید
هستی

سلام این دفعه که مهمون داشتم درست می کنم.[نیشخند] موفق باشی فعلا ...

سپیده

به به عجب شارلوتی درست کردی دختر. باید خیلی خوشمزه باشه. دستت درد نکنه عزیزم

jeyrantalaee

سلام خسته نباشی فکرمیکنم خیلی خوشمزه باشد افسوس که حالا نمی توانیم درست کنم دستت دردنکند دخترخوبم قربانت

الهام

سلام ممنون از حضورت چه وبلاگ حرفه ایه خوشم اومد من تا حالا شارلوت درست نکردم میای تبادل لینک کدبانو؟

نیکی

سلام دستتون دردنکنه خیلی خوب توضیح دادید.میشه شارلوت موزی هم آموزش بدید

mahboubeh

به به .خیلی آموزش کامل و خوبی بود.دست گلت درد نکنه خانم طلا. خیلی دوست دارم آخر هفته درستش کنم.به نظر شما به جای انار دیگه از چی میشه استفاه کرد؟؟[سوال]

رضوان

[ماچ]سلام نغمه جون واقعا لذت بردم از غذاهایی که گذاشتی مخصوصا برای من که هر روز تو فکر این هستم چی درست کنم عاااااااااالی بود از این غذاهای فوری و ساده بزار[بغل]

رضوان

سلام