یک نکته در مورد زعفران

دوستان گلم...این تکنیکی رو که میگم ممکنه خیلی هاتونم بدونید و بلد باشید.عینک...البته خودمم تازه یاد گرفتمنیشخند...گفتم بذارم شاید خیلی ها مثل خودم براشون مطلب جدید باشه.....از خود راضی

در مورد آب کردن زعفرونه....یا  همون آب زعفرون...

دوستان میشه بجای آب جوش از یخ برای درست کردن آب زعفرون استفاده کرد...به روش زیر:

زعفرونتون رو بسایید...بعد از اون  که خوب ساییده شد...چند تا قالب یخ کوچولو بندازید توش و بذارید با دمای محیط آب بشه....

همینمژه

/ 9 نظر / 208 بازدید
محب مهدی(عج)

چه جالب.من همیشه باید آب رو جوش بیارم تا بتونم زعفرونای ساییده رو آماده کنم.اینطوری که گفتین خیلی راحته.ممنون

يلدا

سلام نغمه عزيز چه وب جالبي داري منم عاشق آشپزي و شيريني پزي هستم خيلي خوشحالم كه با وبلاگ شما آشنا شدم مهربون شاد باشي [لبخند][گل]

میترا

سلام نغمه جونیییییییییییی وای وای وای چه رنگی داره زعفرونه...... ممنون عزیزم.

منیزه مهدوی

منهم امتحان کردم عالی میشه ممنونننننننننننن

محب مهدی(عج)

سلام گلی.شما هم لینک شدید.چند روز پیش میهمان داشتیم از این روش رفتم.خیلی خوب جواب داد.دیگه از آب جوش راحت شدم.

nooshin

سلااام عزیزززم چقدر جالب بود جدا ممنونم [قلب]