خورش ماهی در فر

این خورش کم آب و بسیار خوشمزست....برای افرادی که نمیخواهند از غذای سرخ شده استفاده کنند بینظیره.

مواد لازم:

ماهی...............بمیزان لازم(من باماهی قزل الا درست کردم)

سیب زمینی نگینی شده.................. 2 عدد متوسط

پیاز نگینی شده ...............................3 عدد متوسط

گوجه فرنگی نگینی شده....................1 تا 2 عدد متوسط

زردچوبه

ادویه کاری یا هر ادویه دیگر(اختیاری)

روغن زیتون(یا روغن مایع)...................1 قاشق غذاخوری

آبلیمو.............................................1 قاشق مربا خوری

نمک

فویل

..........................................................................................

میزان سیب زمینی ،پیاز و یا گوجه فرنگی را میتونید کم یا زیاد کنید....

ابتدا سیب زمینی،پیاز و گوجه فرنگی رو در ظرفی ریخته

حالا همه مواد دیگه رو بهش اضافه میکنیم

 و خوب مخلوط میکنیم

حالا در یک ظرفی که قراره در فر بگذاریم یک لایه از این مواد رو میریزیم...نیاز به چرب کردن ظرف نیست ..چون روغن  رو در مواد ریختیم

حالا ماهی ها رو بر روی این لایه قرار داده

 

و مجددا" بقیه مواد رو روی ماهی ها میریزیم

 

و در آخر روی ظرف را با فویل میپوشانیم

 

 و در فر بمدت 1 ساعت قرار میدیم.....این خورش رو میتونید با نان یا پلو میل بفرمایید.

نوش جان

/ 8 نظر / 8 بازدید
فریبا

سلام نغمه جون آشپزیت مثل همیشه حرف نداره ،عزیزم تو خیلی با سلیقه ای ....خسته نباشی ،خیلی دوستت دارم...

مهین

سلام عزیزم .من که خیلی ماهی دوست دارم .حتما با ای روش هم درست میکنم.موفق باشی

منیژه مهدوی

ماشالله همه چیز ها عالی است دست شما درد نکنه

haleh

دستت درد نکنه جدا از آموزشت عکسهات هم خیلی واضح و گویاست دوربینت چی هست؟

لیدی الهام

نغمه جون وااااااای چه خوشمزه و اشتها برانگیز شده. هفته بعد که تو برنامه ماهی دارم، حتماً اینو می پزم. اتفاقاً قزل آلا هم داریم. فدات عزیزم با این دستورهای خوبت.

سپیده

نکن[نیشخند] نکن[نیشخند] این کارا رو نکن... با قلب من بازی نکن[قلب] من تو رو دوست دارم. دستپختتم دوست دارم. ماهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی هم دوست دارم. مرسی از این همه تنوع توی پخت ماهی. ما فقط یک مدل درست میکنیم ماهی قزل آلا رو شنیسلی سرخ میکنیم. همین. باید استادی مثل شما منو تنبیه کنه

لیدی الهام

زن شکوفه ای است که هنگام غنچه بودن دوست داشتنی؛ در زمان گل دادن عشق ورزیدنی، و در وقت پژمردن پرستیدنی است. « نغمه جان روزت مبارک ای گل زیبای خلقت »