زبرا کیک(کیک راه راه)

من این کیک بسیاااااااار زیبا رو از شیوا جون از سایت :  www.chefshiva.com یاد گرفتم و درست کردم......

به قول شیوا جون اگه آدم کم حوصله ای هستید اصلا" سمت این کیک نرید....

مواد لازم:

آرد.......................2/1 و 2  پیمانه

شیر........................1 پیمانه

شکر.......................2/1 و 1 پیمانه

تخم مرغ ...................3 عدد

روغن.........................1 پیمانه

بیکینگ پودر.................2 ق چ

وانیل..........................4/1 ق چ

.........................................................

مواد اضافه:...............1 ق غ آرد    و 1 ق غ پودر کاکائو

...................................................................................................................

اول از همه تخم  مرغ و وانیل وشکرمون رو با هم مخلوط میکنیم...

 

حالا روغن رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم..........

 شیر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم....

و بعد آرد و بیکینگ پودر که الک کردیم رو اضافه میکنیم....و مخلوط میکنیم تا مایۀ یک دستی بدست بیاد.....

 

حالا مایمون رو به دو قسمت کاملا" مساوی تقسیم میکنیم...برای این کار من توی دوتا ظرف که از لحاظ اندازه و شکلشبیه هم بودند ریختم...که یکی بیشتر از دیگری نشه....

بعد به یک مایمون یه قاشق آرد و بیه یکی دیگه یه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنیم و هرکدوم رو جداگانه هم میزنیم.......

 

 

حالا ته قالب کیکمون رو کاغذ روغنی میذاریم و از هر دو مایمون 1 قاشق 1 قاشق میریزیم......اول 1 قاشق مایۀ سفید....و بعد روی همون 1 قاشق مایۀ کاکائویی میریزیم.....و همینطور به ترتیب تا کل مایمون تموم شه....یادتون باشه که به نسبت مساوی بریزید...تا از یه مایتون بیشتر از دیگری اضاف نیاد.......و یکی دیگه هم  اینکه مایه رو از مرکز فالب بریزید.......

 

 

 

حالا که مایمون تموم شد....یه چاقو بر میداریم و ابتدا از مرکز دایره به سمت محیط  میکشیم....چاقو را کاملا" در کیک فرو کنید و به سمت محیط بکشید.....و مابین آنها از محیط به سمت مرکز چاقو را در کیک فرو ببرید و خطوط را رسم کنید...تا شکل بسیار زیبایی بر رویکیک شما ایجاد شود.....

 

حالا میذاریمش توی فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 45 دقیقه....

 

راستی زبرا به معنای " گورخر " میباشد.نیشخند...

نوش جان

/ 16 نظر / 90 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الناز

موادو وسط مواد قبلی ریختی ؟ خیلی زیباست .

سپيده

باسليقه[قلب] هنرمند[قلب] حرفه ايي[قلب] سرآشپز[قلب] قناد[قلب] آووووووووووووووووووووووووووووورين دختـــــــــــر خيلي خوشگل شده

رقیه

سلام گلم عالیه حتما امتحانش می کنم چون پسرم پایه خوبی برا کیک پزیه خیلی باحالی (به خاطر "زیرا" میگم)[شوخی]

کلاف های رنگی

سلام . خیلی قشنگه نیمه شعبان تولد قمری دخترمه دنبال یک طرح جدید بودم حتما این طرح رو درست میکنم . مرسی واقعا عالیه. شما لینک شدیدخوش حال میشم لینک کنید.بازم تشکر میکنم خیلی عالیه

elham

عاشقششششششششششششششششششششم

سحر

سلام من تاره با وبلاگت اشنا شدم عزیزم حتما امتحان میکنم مرسیییی[چشمک][گل] راستی خیلی خوبه ک مرحله ب مرحله عکس میگذاری بازم ممنون

فاطی

سلام قبل از هر چیزی می خواستم از سایت عالی تون تشکر کنم. من خیلی ازش استفاده کردم و تقریبا خیلی از دستوراتی که گذاشتین رو درست کردم و همگی عالی دراومدن. اینجا دیدم از شف شیوا اسم بردین میخواستم ببینم شما خبر دارین چرا سایت ایشون دیگه نمیره؟ من از دستورات شیرینی پزی و دسراشون استفاده میکردم ولی الان چند وقته هر بار میرم ارور میده. ممنون میشم اگه از این سایت خبری داشتین به من بگین.

sahar

salam azizam man 2 bar in keiketo dorost kardam vali har 2 bar khub dar nayumad yani hamash shokolati shod :( be nazare shoma moshkel az kojast yani shokoloatam ziade?mage nabayad har 2 tash andazash yeki bashe?

sahar

mer30 azizam hatman...[گل]

معصومه

سلام نغمه ی با سلیقه منم این کیک رو درست کردم خیلی هیجان زده شدم خیلی شیک و مجلسی و پاشنه بلند شده بود جون میده جلو قوم شوهر باهاش هنر نمایی کنی. ولی کیکم به تمیزی و ظرافت کیک شما نشد بازم تمرین میکنم .من هفته ای چند بار میام به وبلاگت سر میزنم مرسی ازت