مسقطی زعفرونی

این شیرینی خوشمزه رو من از سپیده عزیزم دوست بسیار خوبم یاد گرفتم :

www.puriahelena.blogfa.com  ...مرسی  دوست نازنینم....

خوب مواد لازم:

نشاسته.....................2/1 پیمانه

آب...............................3 پیمانه

شکر.............................1 پیمانه

گلاب.............................2/1 پیمانه

پودر هل...........................1 ق مرباخوری

روغن.........................4 ق غ

خلال بادام....................به میزان لازم

زعغران دم کرده...................به میزان لازم

......................................................................

طرز تهیه:

شکر و نشاسته رو در ظرفی ریخته

حالا آب و گلاب رو بهش اضافه میکنیم

و کمی هم میزنیم تا کمی حل  بشه.....حالا میذاریمش روی شعلۀ گاز....و مرتب هم میزنیم

 تا کم کم شروع کنه به حباب زدن....برای من حدود 40 دقیقه طول کشید.....

به این حالت که رسید نوبت ریختن خلال بادمهاست.....

 بلافاصله بعد از بادمها....زعفرون و پودر هل رو اضافه میکنیم....

 

و مرتب هم میزنیم....حدود ربع ساعت هم میزنیم.......

بعد از اون مدت روغن رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم...

بعد از حدودا" نیم ساعت از روی شعلۀ گاز برداشته  و در ظرفی میریزیم

و در یخچال قرار میدیم تا خنک بشه....بعد از آنکه سفت تر و خنک شد برش میزنیم...

 میتونید اون رو با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید....

نوش جان

/ 3 نظر / 14 بازدید
سپيده

خيلي عالي شده نعژغمه جون حتما توي وبلاگ ميزارم مرسي گلم

مهین

سلام نغمه جان.واقعا عالیه .کامت شیرین باشه .ممنون و موفق باشی

الهام

وای مسقطی من عاشقشممممم0