کیک تولد1+کیک اسفنجی

قبل از هرچیز باید کیک اسفنجی رو درست کنیم....این کیک بسیااااار سبک  و پوک میباشدو بسیاااااار مناسب کیک های تولد......

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ......6 عدد(زرده و سفیده جدا)

شکر.........3/2 پیمانه

آرد.............1 پیمانه

بیکینگ پودر ......4/1  قاشق چای خوری

وانیل............2/1 قاشق چای خوری

...........................................................................................

**قبل از هر کاری....قالبمون رو آماده میکنیم که هروقت موادمون آماده شد خیلی فاصله بین درست کردن مواد و در قالب ریختن ریختن آن نباشه.....عینک

من از قالب کمربندی استفاده کردم.....کف اون رو کاغذ روغنی میذاریم.....به این ترتیب که کف قالب رو از قالب جدا کرده بر روی کاغذ روغنی میذاریم و دور تا دورش رو با مداد یا خودکار میکشیم....و بعد میبریم و در قالبمون قرار میدیم.....

 

 

و قالبمون رو میذاریم کنار.....حالا زرده هامون رو باشکر و وانیل توی یه کاسه ریخته و حسابی میزنیم  تا کرم رنگ بشه......

حالا میریم سراغ سفیده ها......اونها رو در ظرفی ریخته و با همزن اینقدر میزنیم تا اثر پره های همزن روی اونها بمونه...و همچنین ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.....

 

حالا سفیده رو به زرده اضافه میکنیم

 و به آرامی مخلوط  میکنیم خیلی هم نزنید....چون پف کیک میخوابه...فقط در حدی که زرده و سفیده کمی مخلوط شود.....

حالا آردی رو که الک کردیم بهمراه بیکینگ پودر به مایۀ تخم مرغ اضافه میکنیم....و به آرامی مخلوط میکنیم.... 

و میریزیمش توی قالبمون که از قبل آماده کردیم....از خود راضی

 

 و میذاریمش توی فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 40-35 دقیقهمژه

و کاغذ روغنی رو از کیک جدا می کنیم...

این از کیک اسفنجیمون که بافت بسیاااااااااااااااار لطیفی داره...دستور این کیک اسفنجی رو از بهار سایت گرفتم...دستشون درد نکنه.....حالا برای تزیین:

خامۀ فرم گرفته .....بمیزان لازم 

موز

گردو

شکلات چیپسی.......((دلخواه))

مروارید خوراکی..........((دلخواه))

کیک رو از وسط نصف می کنیماز خود راضی

 

حالا رویۀ کیک رو مرطوب میکنیم....میتونیم این کار رو با شربت و یا شیر  ویا آب آناناس و...انجام بدیم...من با شیر مرطوب کردم ....نیشخند

و خامۀ فرم گرفته رو  بر روی لایۀ وسط میذاریم و پهن میکنیمبغل

 

و بعدش بر روی سطح خامه ، موز و گردو و شکلات چیپسی میریزیم خوشمزه

و لایۀ بعدی کیک رو میذاریم روشچشمک

 

حالا روی سطح کیکمون رو خامه میزنیم....

 

و تزیین میکنیم.......

 

تولدم مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکبغلقلب

/ 12 نظر / 235 بازدید
نمایش نظرات قبلی
aptenia

خیلی باحالی ! تولدت مبارک !

لیدی الهام

سلام عزیزم به به. "تولـــــدت مبــــــــــــــــارک عزیــــــزم". [هورا] امیدوارم که انشاالله کیک 120 سالگیتون را بپزید. [گل] چه کیکی هم شده. باریکلا دست گلتون درد نکنه. خیلی خیلی عالی شده. نوش جانتان عزیزم.

حمی شف

تولدت مبارک کیکتم خیلی خوب شده [قلب]

آرزو

تولدت مبارک عزیزم انشاا..120سال زنده باشی عزیزم...

شيرينكده

سلام نغمه جون خوبي؟ تولدتون با تاخير مبارك انشالله هميشه با خوبي و خشوي و سلامتي كنار خانواده محترمتون زندگي كنيد كيكتون هم عالي شده نوش جان

شیرینکده

بله نغمه جون خبر دارم چطور مگه؟

عسل بانو

ممنونم که سر زدی عزیزم[ماچ] راستی این کیکه چه خوشمزه به نظر میاد. هوم.. به به[قلب]

فاطمه

سلام عزيزم من اولين باره كه اومدم وبلاگ شما وبلاگ خيلي خوبي دارين كلي چيزي ياد گرفتم فقط يك نكته اي براي كيك اسفنجي هست كه باعث ميشه پفش بيشتر بشه اينه كه قبل از اين كه زرده وسفيده رو با هم قاطي كنين ارد رو اضافه كنين يعني اول ارد و با زرده هايي كه با شكر هم زديد قاطي كنيد بعد سفيده رو اضافه كنيد من خودم تو مشهد يك مدت كار قنادي ميكردم