پاکوره(غذای جنوبی)

بسیار ساده .....

مواد لازم:

آرد نخود خام........6 الی 7 ق غذاخوری پر

آب......................به میزان لازم(در طرز تهیه توضح داده شده)

تره خرد شده.............2  تا3  قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر...........1 ق مرباخوری

زردچوبه

نمک

روغن مایع

..................................................................................... آرد نخود رو در ظرفی میریزیم.....حالا مقداری آب بهش اضافه میکنیم در حدی که شبیه به ماست غلیظ و نسبتا" سفت در بیاد....تره رو هم بهش اضافه کنید(من کمی تربچۀ قرمز ریز شده هم ریختم)...زردچوبه و نمک......

حالا توی یک ظرف گود کوچولو...روغن ریخته و میذاریم حسابی داغ بشه.....و با قاشق مرباخوری قاشق قاشق از مایه توی روغن میریزیم ....سریع پف میکنه و میاد بالا.....مراقب باشید نسوزه...و سریع بر گردونید تا هردوطرفش سرخ شه......

بعد روی یک دستمال حوله بذارید تا حسابی روغنش گرفنه بشه.......من که عاشقشششششششششم.....

نوش جان

/ 11 نظر / 171 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آبجی

سلام . تا حالا نخوردم حتما درست میکنم به نظر خوشمزه میاد. مرسی.[قلب][ماچ]

منیزه مهدوی

حتما درست میکنم دست شما درد نکنه

سوسن

به به خوشمزه به نظر میاد ممنون که بهم سر زدی بازم منتظرت حضورت هستم

سپیده

خواهش میکنم عزیزم. [پلک]

jeyrantalaee

دخترقشنگم خیلی عالی وخوشمزه بود

پریسا

سلام نغمه جان، چه غذا‌های گیاهی خوبی‌ معرفی‌ میکنی‌. خیلی‌ هم راحت هست.حالا باید دنبال آرد نخودچی بگردم ببینم پیدا می‌کنم. همسر من هم جنوبی هست، ولی‌ تا حالا این غذا را نخورده :)

آسمون

سلام نغمه جون..خیلی خوشحال شدم که وب خوبت رو پیدا کردم[قلب] آرد نخود خام چیه؟ چه جوری باید درست کنم؟[خجالت] به مامان هنرمندتون هم خیلی سلام برسون

آسمون

مرسی نغمه جونم... یعنی من اگه بخوام این پاکوره رو درست کنم،نخود خام رو بکوبم و آسیام کنم درسته؟آی خدا عکسش خیلی هوس انگیزه خیلی دوست دارم امسال ماه رمضونی درستش کنم [خوشمزه] حالا باخودت نگی این دختر چه قدر شکمویه!!!![نیشخند]

معصومه

یعنی هرکی پاکوره نخوره ضرر کرده من میدونم چه چیزیه عاشقشم فقط یکمی چربه بخورین دعا به جون جنوبیا کنین مخصوصا ماهشهریا جوووووووووووووووووونم خوزستان

زری

سلام همشهری امیدوارم حتما سر به این وبلاگ عالیت بزنی و جواب منم زودی بدی. عزیزم کجای اهواز این آرد نخود پیداکنم؟ راستش من ورژن اصلی پاکوره که طعمش به ترشی میزنه رو از یک بنگلادشی گرفتم اون با خمیر نان ترش درست میکرد. فقط لطف کن آدرس بده مرسی