پلو میگو آبادانی

مامان خوشگلم دستت درد نکنه.....

مواد لازم:

میگوی پاک کرده .......250 گرم

برنج.........................3 پیمانه

سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله)......نیم کیلو...مقدار شنبلیله خیلی خیلی نسبت به گشنیز کم باش

پیاز بزرگ.................. 2 عدد

سیر..........3 حبه((در جنوب 1 بوته کامل استفاده میکنن))

کشمش.......4/3 پیمانه((میتونید بیشتر یا کمتر بریزید ولی حذفش نکنید چون خوشمزگی خاصی به پلوتون میده))

زردچوبه ..........2/1 قاشق غذاخوری

پودر لیمو عمانی.......1 قاشق مرباخوری

ادویه کاری..........2/1 قاشق مربا خوری

نمک و روغن

......................................................................................................

اول از همه پیازامون رو رنده درشت میکنیم....سبزیهامون رو هم ریز میکنیم....و در قابلمه بدون روغن همزمان میریزیم....

و با شعله ملایم میذاریم طبخ بشه

کمی که رنگش تغییرکرد....سیر له شده یا رنده شده اضافه میکنیم...

 ومجددا" میذاریم که با حرارت ملایم پخته بشه....بدون روغن

ووقتی آبش تقریبا خشک شد روغن رو اضافه میکنیم

کمی که تفت خورد....میگو رو اضافه میکنیم ...

 

حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها ...پودر لیمو عمانی و نمکه...

و اجازه میدیم میگوهامون با شعله کم....آروم آروم کاملا" بپزن......وقتی میگوها پخته شدند......کشمش رو اضافه میکنیم...

 و اجازه میدیم کمی کشمش ها تفت بخورن......خیلی زمان نمیبره....

حالا دیگه مایهء پلوی ما آمادست...

برنج رو هم آبکش میکنیم.......

حالا  ته یک قابلمه کمی آب و روغن میریزیم.....و مایه را لابلای برنج ...یه لا برنج و یه لا مایه میریزیم.......

و میذاریم دم بکشه.....

 این غذا  رو هرچه بگم خوشمزست....کم گفتم...خوشمزه ء خوشمزه ء خوشمزه است......بیسته بیسته......

درضمن اون قلاب بافی زیر سینی غذا کار دست مادر بزرگ شوهرمه.....خیلی خیلی خوشگله....روحشون شاد.

نوش جان

/ 15 نظر / 1235 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سوگند

دست مامانت توی یکی از عکسا افتاده بود. چه دست مهربونی. خوش بحالت[ناراحت]من هیچوقت حس نکردم مهر مادرمو. هرچند کنارم بوده و هست

aptenia

میخوام درستش کنم ! امیدوارم همون طور که گفتی 20 بیست باشه!

سارا

so tnx...............................................exelent

سرمه

سلام.....من همه نوشته های وبلاگت رو خوندم و بی ادبی دیدم که اینجا یه تشکر اساسی و جانانه ازت نکنم..افرین به صبر و وقتی که برای این وبلاگ میذاری...پاینده باشی....در ضمن این پلو واقعا یکی از خوشمزه ترین پلو های دنیاست..من خورده بودم اما درست نکردم تا حالا ...تو اولین فرصت که پولم به خرید میگو برسه این غذا رو درست خواهم کرد

معصومه

بازم سلام عاشق وبلاگت شدم پلو میگوت اشک تو چشمام اورد اخه یاد مامانم افتادم دلم براش تنگ شده پلو میگوهاش حرف نداشت بعضی وقتها توش لوبیا چشم بلبلی هم میریخت شوهرم عاشق پلو میگوی مامانمه مااااااااااااااااااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااااااااااااان[گریه]

معصومه

خواهش میکنم نغمه خانم وبلاگت حرف نداره مرتب میام میبینم یادم رفت بگم یه خورده هم شوید قاطیش کنی بهتر میشه یه پیشنهاد دارم تو وبلاگت شیرینی ها و کیک های رژیمی یا کم کالری بزار حتما کلی طرفدار پیدا میکنه من خودم اولیشم عزیز [ماچ][قلب]

مريم

عالي بود من درست كردم پلو ميگو را به اين روش، چون به تمبر هندي حساسيت دارم.. اين روش خيلي خوبه.

فروغ

يعني خدابودااااا عاااالي همه لذت بردن، كلي هم تعريف كردن

مکی آزاد

سلام خیلی خوشحال می شوم که با شما آشنا شوم من هم آبادانی هستم واین پلو را همینطور درست میکنم واین اول باره که میبینم کسی به سبک من درست میکنه. حتی بعضی از آبادانی ها هم جور دیگری درست میکنند من ساکن مشهد هستم وفکنم همسن وسال مامان شما باشم و حتی بزرگتر ولی دلم جوانه.دختر ندارم ولی همه ی دخترارو دوست دارم ومثل دختر خودم می دونم شما کجای این کره ی خاکی زندگی می کنید؟

مرجان

ممنونم ازتون. من امروز درست کردم. فوق العاده شد. فقط من آخرایی که برنجم دم کشیده بود زعفران دم کرده هم اضاف کردم. بازم ازتون متشکرم.