نرگسی اسفناج

 مواد لازم:

اسفناج

سیر

تخم مرغ

نمک و زردچوبه

روغن

.........................................................................................................

اول از همه اسفناج شسته شده رو با چاقو  3 تا 4 برش میزنیم....نیازی نیست اون رو ریز کنید.....و همراهچند حبه سیر توی قابلمه میذاریم تا کمی پخته بشه....نیازی به اضافه کردن آب نیست.....ولی حواستون باشه که نسوزه.....

حالا که اسفناجامون پخت اون رو له میکنیم....میتونیم با قاشق یا گوشت کوب این کار رو کنیم.....اگر هم دوست داشتید  میتونید تو میکسر بریزید.....ولی من با قاشق له کردم....اینجوری بیشتر دوست دارم....

حالا توی یک ظرف کمی روغن ریخته...روی شعلۀ گاز میذاریم...بعد خیلی کم زرد چوبه ...و کمی تفت میدیم....حالا اسفناج رو  میریزیم توی  ظرف و تفت میدیم....

بعد که اسفناجمون کمی سرخ شد....تخم مرغ ها رو در یک ظرف با چنگال هم میزنیم

و تخم مرغمون رو میریزیم روی  اسفناج.....

و میذاریم تخم مرغامون کاملا" بپزه......

نوش جان

/ 7 نظر / 150 بازدید
لیدی الهام

به به چه نرگسی خوشمزه ای. مادربزرگ خدابیامرز من هم درست می کردند. البته با نام بورانی اسفناج. البته ایشون از پیاز داغ هم داخل مواد استفاده می کردند. آن زمانها خیلی بدم میومد. هی میگفتم که وقتی میخورمش زبونم یه جوری میشه و نمیخوردم. بزرگ که شدم خیلی خوشم اومد از مزه اش. دستتون درد نکنه.

سپيده

دستت درد نكنه نغمه جونم. مامانم قديمااا خيلي درست ميكرد. منم طعمشو دوست دارم. بوووووووووس دوست جوني

shirin

moddat ha bood dorost nakarde boodam, merci ke yadam avordi :) taze in modelish az ooni ke man balad boodam khoshmaze tare makhsoosan be khatere siresh! hatman dorost mikonam.

اعظم

سلام نغمه جان خوبي عزيز؟ دلم خيلي برات تنگ شده عزيزم مدتي بود نيومده بودم اينجا ... واي چه خبره چقدر خوشمره شده اينجا بايد امتحانش كنم ممنون عزيزم ... خب مي رم سراغ پستاي خوشمزه ديگه

الناز

سلام عزیزم . ما به این روش کدو رو رنده می کنیم و تفتش میدیم و روش تخم مرغ میزنیم . خیلی خوشمزه میشه . باید اینم امتحان کنم . ممنون

mehr

گلم از روشی که به کار میبری همان با عکس نشان دادن مرحله به مرحله ی پخت خیلی خوشم امد ادامه بده موفق باشی [گل][گل][گل][گل][گل]

متین

حتما امتحان میکنم غذا سالمی هستش ممنون