کوکوی بادمجون یا کوکوی مرغ سیاه بی نفس

این کوکو جزء خوشمزه ترین کوکوهاییه که تا حالا خوردم......به بادمجون میگن "مرغ سیاه بی نفس" فکر کنم چونکه هر کاریش کنی خوشمزست....

مواد لازم:

بادمجان قلمی متوسط...........3 عدد

پیاز متوسط..........................1 عدد

سیر....................................ا الی 2 حبه

تخم مرغ .............................4 عدد

گردوی خرد شده....................اختیاری

زردچوبه و ادویه کاری

نمک

فلفل

روغن

.............................................................................................................

اول از همه بادمجونها با پوست،پیاز و سیر رو رنده میکنید.....یا اینکه مثل من همه رو بریزید توی غذاساز....

تا بشکل زیر دربیاد

 

حالا حسابی مایه رو فشارمیدیم و آبش رو میگیریم....که تقریبا" آب نداشته باشه 

بعد از اون  تخم مرغ ها ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل و گردو رو اضافه میکنیم.

و مخلوط میکنیم

 

حالامایه رو در ماهیتابه ای که در آن روغن ریختیم و داغ شده میریزیم.

 

بعد از اینکه یک طرف کامل سرخ شد....کوکو رو به قطعات کوچکتر تقسیم میکنیم..

 

و برمیگردونیم تا سمت دیگه هم سرخ بشه

 نوش جان

/ 10 نظر / 59 بازدید
منیزه مهدوی

سلام خیلی ممنون حتما درست میکنم

اعظم

سلام نغمه جان به به ! بايد امتحانش كرد... [گل]

مهین

سلام نغمه جان .این مدل کوکو هم باید خوشمزه باشه و به امتحانش می ارزه .ضمنا من سر زدن به وبلاگ شما استاد گرامی را جزء وظیفه خود میدانم. موفق باشی

شیما

سلام نغمه گلی.خیلی باید خوشمزه باشه.موفق باشی

فریبا.پ

سلام نغمه جون اشپزیت بی نظیر تو این ماه رمضونی ما رو دریاب... دوست دارم.

azar

سلام نغمه جان ممنون از وبلاگ بسیار خوب و مفیدت . عزیزم این کوکو یکی از خوشمزه ترین انواع کوکوهاست . دستت دردنکند ماشاالله که خیلی ماهری در هر فنی انشاالله خدا حفظت کند عزیزم. یک پیشنهاد دارم و آن اینست که من قبلا این کوکو را درست کرده ام و مقدار کمی پینر کشدار وسطش رنده کردم خیلی خوشمزه شده بود امتحانش ضرر ندارد.قربانت آذر

shabboo

سلام چه وسابتکاری دستت درد نکند هوس کردم امروز درست کنم بوس................................[چشمک][

الهام

سلام نغمه جون دستت درد نکنه با این غذاهای خوشمره.امروز میخوام این کوکو رو درست کنم چون خیلی خوشمزه به نظر میاد .مرسی .بوس ماچ]

پریسا

سلام نغمه جان، دستت درد نکنه. همسرم چند وقت قبل این کوکو را جایی‌ خورده بود و خیلی‌ تعریفشو میکرد. الان می‌تونم درستش کنم:) فکر میکنی‌ اگه مایه را بریزم تو ساندویچ ساز چطور می‌شه؟