برای دوستانم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

یک کیک تولد خوشمزه.....تولد خودم.....تولدم مبااااااااااااااااااارک بغل(البته بعد از چند ماهخجالت)


قبل از هرچیز باید کیک اسفنجی رو درست کنیم....این کیک بسیااااار سبک  و پوک میباشدو بسیاااااار مناسب کیک های تولد......

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ......6 عدد(زرده و سفیده جدا)

شکر.........3/2 پیمانه

آرد.............1 پیمانه

بیکینگ پودر ......4/1  قاشق چای خوری

وانیل............2/1 قاشق چای خوری

...........................................................................................

**قبل از هر کاری....قالبمون رو آماده میکنیم که هروقت موادمون آماده شد خیلی فاصله بین درست کردن مواد و در قالب ریختن ریختن آن نباشه.....عینک

من از قالب کمربندی استفاده کردم.....کف اون رو کاغذ روغنی میذاریم.....به این ترتیب که کف قالب رو از قالب جدا کرده بر روی کاغذ روغنی میذاریم و دور تا دورش رو با مداد یا خودکار میکشیم....و بعد میبریم و در قالبمون قرار میدیم.....

 

 

و قالبمون رو میذاریم کنار.....حالا زرده هامون رو باشکر و وانیل توی یه کاسه ریخته و حسابی میزنیم  تا کرم رنگ بشه......

حالا میریم سراغ سفیده ها......اونها رو در ظرفی ریخته و با همزن اینقدر میزنیم تا اثر پره های همزن روی اونها بمونه...و همچنین ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.....

 

حالا سفیده رو به زرده اضافه میکنیم

 و به آرامی مخلوط  میکنیم خیلی هم نزنید....چون پف کیک میخوابه...فقط در حدی که زرده و سفیده کمی مخلوط شود.....

حالا آردی رو که الک کردیم بهمراه بیکینگ پودر به مایۀ تخم مرغ اضافه میکنیم....و به آرامی مخلوط میکنیم.... 

و میریزیمش توی قالبمون که از قبل آماده کردیم....از خود راضی

 

 و میذاریمش توی فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 40-35 دقیقهمژه

و کاغذ روغنی رو از کیک جدا می کنیم...

این از کیک اسفنجیمون که بافت بسیاااااااااااااااار لطیفی داره...دستور این کیک اسفنجی رو از بهار سایت گرفتم...دستشون درد نکنه.....حالا برای تزیین:

خامۀ فرم گرفته .....بمیزان لازم 

موز

گردو

شکلات چیپسی.......((دلخواه))

مروارید خوراکی..........((دلخواه))

کیک رو از وسط نصف می کنیماز خود راضی

 

حالا رویۀ کیک رو مرطوب میکنیم....میتونیم این کار رو با شربت و یا شیر  ویا آب آناناس و...انجام بدیم...من با شیر مرطوب کردم ....نیشخند

و خامۀ فرم گرفته رو  بر روی لایۀ وسط میذاریم و پهن میکنیمبغل

 

و بعدش بر روی سطح خامه ، موز و گردو و شکلات چیپسی میریزیم خوشمزه

و لایۀ بعدی کیک رو میذاریم روشچشمک

 

حالا روی سطح کیکمون رو خامه میزنیم....

 

و تزیین میکنیم.......

 

تولدم مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکبغلقلب

[ سه‌شنبه ٤ تیر ۱۳٩٢ ] [ ۸:٥۱ ‎ب.ظ ] [ نغمه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان خوبم...این وبلاگ برای شماست...و قراره از همه چیز توش نوشته بشه....: پس هرروز به وبلاگم سربزنید...حتما" مطلب تازه ای پیدا میکنید.
صفحات اختصاصی
RSS Feed