برای دوستانم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

اگه میخواید بدونید که للک یا گمنه چیه ؟ بریم ادامۀ مطلبلبخند


للک یا گمنه شبیه به نوعی پلو میمونه....در جنوب اون رو همراه قلیه ماهی،دال عدس،خورش بامیه و....به جای برنج میل میکنند......همون بلغور گندم هستش که خیلی ریزتر شده باشه......البته توی همۀ سوپرمارکت ها بلغور گندم وجود داره و میشه باهاش للک درست کرد....ولی خوب للک جنوب واقعا" یه چیز دیگست....قلب

اینم شکل نپختشه.....سمت راستی بلغور گندمه که از سوپر گرفتم....سمت چپی همون للکه که مال اصل اصل اصل جنوبهنیشخند

 قبل از اینکه للک رو بپزیم حتما" باید الک بشه تا آرد اضافیش گرفته بشه.....

 

حالا باید اون رو کمی بو بدیم(بدون روغن کمی تفت بدیم) تا  از خامی دربیاد

 حالا در قابلمه ای که قراره للک رو دم بدیم  1 عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن روی شعلۀ اجاق گاز میذاریم......

کمی هم زردچوبه  و نمک اضافه میکنیم...

بعد از اون نوبت به اضافه کردن آب هستش....به همون مقدار که للک رو پیمونه کردید همون اندازه هم آب میریزیم.....مثلا" اگه قراره 2 پ للک درست کنید...2 پ هم آب بریزید......بعد اگر دیدید که یکم خشک شده آب اضافه میکنیم......

  و میذاریم تا آبش جوش بیاد....وقتی جوش اومد...به یکباره للک رو اضافه میکنیم...

و فوری با دم قاشق(دستۀ قاشق) شروع میکنیم به حالت دورانی هم زدن...این خیلی مهمه که حتما" حتما" با دم قاشق باشه..در غیر اینصورت  للکتون شفته میشه!!!!از خود راضی

هم میزنیم تا آبش به خوردش بره...و بعد میذاریم دم بیاد....حدودا" 20 دقیقه بعد آمادست......

اینم للک یه روز دیگه که من تو آبش کمی شوید خشک ریخنه بودم(ابتکاری)...ولی عاااااااااااااااااااااالی شد....

  نوش جان

[ یکشنبه ۱٩ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٥:٥٤ ‎ب.ظ ] [ نغمه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان خوبم...این وبلاگ برای شماست...و قراره از همه چیز توش نوشته بشه....: پس هرروز به وبلاگم سربزنید...حتما" مطلب تازه ای پیدا میکنید.
صفحات اختصاصی
RSS Feed